Blog

Gáspár Bea családi titkokat fedett fel

Gáspár Bea családi titkokat fedett fel

by 2020.02.14. 0 comments

Gáspár Bea húszévesen hozta világra első gyermekét, majd Evelin születése után nyolc évet kellett várniuk a másodikra, Virágra. Gáspár Győző felesége másodszorra nagyon fiút szeretett volna, mivel második terhessége alatt nem hányt, biztos volt benne, hogy így is lesz.  

 A 4D-s ultrahangvizsgálaton nagyon csalódott volt, amikor az orvos közölte vele, hogy ismét lánya lesz. Sírva jött ki a rendelőből.

Gáspár Virág mesterséges úton fogant

Aztán persze Virág születését is élete legszebb pillanatai közé sorolja, főként, mivel nem volt egyszerű a fogantatás – mesélte a Kandászmamik – Szülőszoba és minden, ami család című sorozatban. 

– Evelinnel 1993-ban lettem terhes, ’94-ben született. Virág meg 2002-ben született, akkor már 28 éves voltam, és 2001-ben fogant, de ő már mesterséges úton, mert a

Győzőnek a sok hülye fogyókúrás szere már nem tette azt lehetővé, hogy természetes úton megint teherbe essek.

Evelin természetes úton fogant, Virág meg inszeminációval – kezdte a történetet a 45 éves híresség. 

gaspar-bea2

Fotó: Kandászmamik – Szülőszoba és minden, ami család

Annak idején, 2001-ben ez még ciki volt,

hogy “Úristen, nem lehet már rendesen gyerekük”, meg “Ha nem lehet, akkor ne legyen”. De ebbe én nem nyugodtam bele, mert akkor születtek a sógoromnak ikrei, ami nekem nagyon tetszett. Az ikrek olyan aranyosak voltak. Mondtam Győzőnek, hogy nekem kell még egy gyerek, próbáljuk meg. Próbálkoztunk, nem sikerült, elmentünk orvoshoz, és ott kiderült, hogy a probléma lényegi forrása tulajdonképpen ő. De nem volt gond, mert az első inszemináció sikerült – árulta el Kandász Andreának.

Az inszemináció utáni ultrahangon, amikor körülbelül négyhetes terhes lehetett, a vizsgálat során kiderült, hogy ikrekkel várandós. Utána azonban egy nagytakarítás során leesett a létráról a konyhaasztalra, bevérzett, és az egyik magzatot elveszítette. 

– Az Isten is így akarta, hogy olyan típusúból, mint a kisebb lányom, egy is bőven elég. Ha két ilyen akaratos gyerekem lenne, nem tudom, hol lennék – vallotta be. 

Gáspár Bea és Győző kisebbik lánya

Gáspár Győző családját 2005-ben ismerte meg az ország, amikor elindult az RTL Klubon a Győzike Show. Amikor elindult a műsor, Virág nagyon kicsi volt, csupán kétéves. A kamerák előtt nemegyszer tört el nála a mécses, így sokak emlékezetében toporzékoló kislányként él még. Döbbenet, hogy szalad az idő, hiszen Virág 2019. július 26-án 17 éves lett. 

Forrás: Femina.hu


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/avicxvli/wwroot/plus36.hu/web/wp-content/themes/somogyma-theme/includes/single/post-tags.php on line 4

Nincs hozzászólás

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/avicxvli/wwroot/plus36.hu/web/wp-content/themes/somogyma-theme/functions/filters.php on line 204

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/avicxvli/wwroot/plus36.hu/web/wp-content/themes/somogyma-theme/functions/filters.php on line 205
<