Blog

Borult, havas esős hétvégét kapunk

Borult, havas esős hétvégét kapunk

by 2020.01.19. 0 comments

Többnyire borult, párás, főleg keleten több helyen ködös idő várható, csak helyenként — elsősorban a Dél-Alföldön — szakadozhat fel a felhőzet.

Hószállingózás, ónos szitálás, szitálás bárhol előfordulhat, majd délutántól a Nyugat-Dunántúlon gyenge havazás is kialakulhat. Jobbára mérsékelt marad a légmozgás.

A hőmérséklet délután általában -2 és +4 fok között alakul. Késő estére 0 és -5 fok közé hűl le a levegő.

Vasárnap nagyon hasonló idő várható. Többnyire erősen felhős vagy borult, keleten párás, foltokban ködös időre számíthatunk.

Főként a Dunántúlon és a Duna-Tisza közén több helyen gyenge csapadék: eleinte főként havazás, hószállingózás, de Sopron körül már hajnalban, a Nyugat-Dunántúlon pedig reggeltől vált át a halmazállapot havas esőre, esőre.

Délutánra jórészt megszűnik a csapadék. Az északnyugati, északi szél a Dunántúlon megélénkül, a Kisalföldön meg is erősödhet. A legmagasabb nappali hőmérséklet -1 és +5 fok között valószínű.

Kiemelt kép: MTI/EPA/Szergej Csirikov

Forrás: 24.hu


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/avicxvli/wwroot/plus36.hu/web/wp-content/themes/somogyma-theme/includes/single/post-tags.php on line 4

Nincs hozzászólás

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/avicxvli/wwroot/plus36.hu/web/wp-content/themes/somogyma-theme/functions/filters.php on line 204

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/avicxvli/wwroot/plus36.hu/web/wp-content/themes/somogyma-theme/functions/filters.php on line 205
<