Blog

Szenzációs Liverpool-rekord, 21 meccsből egy döntetlen

Szenzációs Liverpool-rekord, 21 meccsből egy döntetlen

by 2020.01.12. 0 comments

Az idei szezonban Jürgen Klopp és a Liverpool átírja a rekordokat. Most egy olyat döntött meg, ami egészen különleges. 21 forduló után ugyanis még egyetlen csapat sem szerzett 61 pontot.

  • Az eddigi rekorderek: PSG és Juventus (2018-19) Manchester City (2017-18) Bayern München 2013-14

Mindegyik csapat 59 ponttal állt ilyenkor. A Liverpool azonban huszadszor is nyert, és ebben a rangsorban egyeduralkodó lett.

A BL-címvédő nem játszott jól a Tottenham ellen szombat este. A Spurs a BL-döntőben 2-0-ra vérzett el tavaly júniusban, most 1-0-ra. Most azonban nagyon közel álltak a döntetlenhez.

Különösen a második félidőben, amikor Szon előtt kimaradtak a helyzetek, és Lo Celso négy méterről sem tudta a kapuba passzolni a labdát. felpattant egy kicsit előtte, de ezt a helyzetet értékesítenie kellett volna.

A győztes gólt a brazil Firmino lőtte, a lövése nem is volt annyira nehéz, a labdaátvétel azonban tökéletes, és rögtön tempóelőnybe került belőle.

Jövő szombaton a Liverpool a Manchester Unitedet fogadja.

Forrás: Index.hu

Nincs hozzászólás

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/avicxvli/wwroot/plus36.hu/web/wp-content/themes/somogyma-theme/functions/filters.php on line 204

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/avicxvli/wwroot/plus36.hu/web/wp-content/themes/somogyma-theme/functions/filters.php on line 205
<