Blog

Úgy megütöttek egy női vásárlót, hogy beesett a pult mögé

Úgy megütöttek egy női vásárlót, hogy beesett a pult mögé

by 2019.11.25. 0 comments

Könnyű testi sértés és garázdaság vétsége miatt emelt vádat a Szikszói Járási Ügyészség az ellen a 34 éves férfi ellen, aki nem éppen barátságos stílusban próbált meg „rendet rakni” az egyik szikszói sörözőben.

A vád szerint a férfi március elején, az esti órákban a sörözőben tartózkodott. Itt szórakozott egy testvérpár is, akik közül az egyik férfi emelt hangnemben követelt újabb italt a pultostól.

A férfi nemtetszését fejezte ki a férfi viselkedése miatt, de a rendreutasítás nem használt, ezért a férfit az állánál fogva olyan erővel lökte el, hogy az a pulton lévő üres üvegeket, poharakat, lottószelvényeket lesodorta, és a padlóra esett.

Ekkor az eseményekbe beavatkozott testvére védelmében a másik férfi is. Őt a férfi orrba vágta, majd dulakodni kezdtek, amely során a pultnál éppen vásárló vétlen nőt olyan erejű ütés érte, hogy beesett a pult mögé és kirepedt a szája.

Mind a nő, mind a 34 éves férfi által először bántalmazott férfi nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek el, közülük a férfi könnyű testi sértés vétsége miatt magánindítványt terjesztett elő, míg a nő ezzel a jogával nem élt.

Az ügyészség próbára bocsátást indítványozott a férfival szemben.

Fotó: Illusztráció/24.hu/Berecz Valter

Forrás: 24.hu


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/avicxvli/wwroot/plus36.hu/web/wp-content/themes/somogyma-theme/includes/single/post-tags.php on line 4

Nincs hozzászólás

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/avicxvli/wwroot/plus36.hu/web/wp-content/themes/somogyma-theme/functions/filters.php on line 204

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/avicxvli/wwroot/plus36.hu/web/wp-content/themes/somogyma-theme/functions/filters.php on line 205
<