Blog

Eb-selejtező: Skriniar abban bízik, most végre segít nekik valaki -magyart

Eb-selejtező: Skriniar abban bízik, most végre segít nekik valaki -magyart

by 2019.11.19. 0 comments
 

 

Mint ismert, egyszerű a képlet a kedd esti Wales-Magyarország Eb-selejtezőn: amelyik együttes nyer, az kijut a jövő évi kontinenstornára. Horvátország mellett azonban nemcsak az említett két csapatnak, hanem Szlovákiának is esélye van az Eb-kvalifikációra, ehhez pedig az szükséges, hogy Cardiffban döntetlen legyen a végeredmény, északi szomszédaink pedig megverjék otthon az utolsó helyezett Azerbajdzsánt.

A Pravda a szlovák válogatott egyik legnagyobb sztárját, az Interben játszó Milan Skriniart kérdezte az Eb-selejtező utolsó körének kilátásairól.

– Remélem, hogy az életben először végre egy másik mérkőzés eredménye segíteni fog számunkra. Amennyire emlékszem, amikor arra számítottunk a múltban, hogy valaki más segít nekünk, végül soha nem történt meg – tette hozzá Skriniar, aki a Magyarország–Szlovákia Eb-selejtező után nem értette, hogy a felvidéki magyarok a szlovák szektorban miért a magyar válogatottnak szurkoltak.

Marek Hamsík a Pravdának elárulta, hogy kedd este a csapattársai a kispadon követni fogják mobiltelefon segítségével a Wales-Magyarország mérkőzés alakulását, ám a pályán lévő játékosok ezzel egyáltalán nem fognak foglalkozni, csakis arra koncentrálnak majd, hogy legyőzzék az azerieket.

Forrás: Csakfoci.hu

Nincs hozzászólás

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/avicxvli/wwroot/plus36.hu/web/wp-content/themes/somogyma-theme/functions/filters.php on line 204

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/avicxvli/wwroot/plus36.hu/web/wp-content/themes/somogyma-theme/functions/filters.php on line 205
<