Blog

A királyi család fotósa szerint ez volt a három legjobb kép Meghan Markle-ről és Harry hercegről 2019-ben

A királyi család fotósa szerint ez volt a három legjobb kép Meghan Markle-ről és Harry hercegről 2019-ben

by 2019.11.19. 0 comments

Az angol királyi udvar hivatalos fotósa, Samir Hussein megosztotta, hogy melyek voltak szerinte a legjobb képek a sussexi hercegi párról 2019-ben, amiket ő készített.

Kétség sem fér hozzá, hogy ez az év igazán hatalmas volt Meghan Markle és Harry herceg számára, hiszen megszületett az első gyerekük, Archie Harrison Mountbatten-Windsor május 6-án, majd nem sokkal később, május 19-én ünnepelték az első házassági évfordulójukat.

Több külföldi útjuk is volt, köztük egy emlékezetes látogatás Marokkóban, ahol Meghan még várandós volt, majd nemrég Dél-Afrikában töltöttek egy kis időt, ráadásul a kis Archie társaságában, akinek ez volt az első hivatalos útja. És mindezek tetejében számtalan hivatalos rendezvényen, megemlékezésen, eseményen vettek részt, ahol szebbnél szebb ruhákban láthattuk a hercegnét.

Nos, íme Meghan Markle és Harry herceg három legemlékezetesebb fotója ebből az évből:

Meghan Markle Harry herceg

Ez a fotó február 24-én készült Marokkóban, Asniban, ahol Meghan és Harry egy általános iskolát látogattak meg. A várandós hercegné vidám mosollyal az arcán ráhajtja a fejét Harryre, aki szeretetteljesen viszonozza a kedvességet.

Meghan Markle Harry herceg


Ez a kép június 8-án készült, alig pár héttel Archie születése után. A herceg egyenruhában rendkívül sármos, Meghan pedig ragyog a boldogságtól kismamaként, amint a királynő születésnapi parádéján megteszik a tiszteletkört a lovaskocsiban Londonban.

Meghan Markle Harry herceg


A harmadik fotó igencsak meglepő egy hercegnéről, hiszen ritkán láthatjuk a királyi udvar valamelyik tagját ilyen önfeledett pillanatban, tánc közben. A kép Fokvárosban készült, Meghan az egyik helyi  fiatal lánnyal perdült táncra az egyik látogatásuk során.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/avicxvli/wwroot/plus36.hu/web/wp-content/themes/somogyma-theme/includes/single/post-tags.php on line 4

Nincs hozzászólás

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/avicxvli/wwroot/plus36.hu/web/wp-content/themes/somogyma-theme/functions/filters.php on line 204

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/avicxvli/wwroot/plus36.hu/web/wp-content/themes/somogyma-theme/functions/filters.php on line 205
<